custody@ibcapital.com.ua +38044 3517919

Нова редакція тарифів на послуги депозитарної установи

Депозитарна установа ТОВ «Ай Бі Кепітал» повідомляє про запровадження с 1-го січня 2019 року нових тарифів на послуги, що надаються депозитарною установою депонентам.

Поточні тарифи на депозитарні послуги діють з початку 2016-го року. За минулий час витрати депозитарної установи ТОВ «Ай Бі Кепітал» по забезпеченню депозитарної діяльності значно зросли. Так, за цей час тарифи Центрального депозитарію для депозитарних установ підвищувались неодноразово та в порівнянні з 2015-м роком зросли в рази. Також значно підвищилася вартість обліку державних цінних паперів в зв’язку зі зміною в 2018-у році тарифної політики Національним банком України як депозитарієм державних та муніціпальних цінних паперів.

За більшістю позицій рівень тарифів залишився без змін, а збільшилися лише ті позиції, собівартість яких для депозитарної установи значно зросла в зв’язку з підвищенням та скасуванням «обмеження зверху» відповідних тарифів Центральним депозитарієм. В зв’язку з цим просимо розглядати наші дії як компроміс між збереженням вартості наших послуг на прийнятному рівні та високою якістю надання послуг.